Gelukkig nieuwjaar!

Via deze allereerste nieuwsbrief wil ik iedereen een heel mooi en bovenal gezond 2018 toewensen!

Ook wil ik je via deze weg bedanken voor je deelname aan één (of meerdere) van mijn workshops.

Tijdens mijn opleiding aan het Bakery Institute in 2016 had ik al het plan om mijn  (opgedane) kennis over broodbakken graag te willen delen met anderen via het geven van workshops. Na het opzetten van mijn website (waarvoor heel veel dank aan mijn partner Jos!) en het regelen van diverse andere zaken, die horen bij het starten van een eigen bedrijf, waren de eerste workshops in maart 2017 een feit. Als je met iets nieuws begint, is het natuurlijk altijd afwachten hoe het gaat lopen en of het voldoet aan je verwachtingen.

Jouw deelname aan één (of meerdere) van mijn workshops en je enthousiasme voor het (willen leren) broodbakken, hebben mij alleen maar nog meer enthousiast én nog meer vastberaden gemaakt om door te gaan met deze nieuwe ingeslagen weg!

Terugkijkend was 2017 een leerzaam jaar, maar ook in 2018 wil ik blijven (bij)leren. Daarom ga ik zelf ook zeker weer een aantal cursussen volgen. De nieuw opgedane kennis hoop ik uiteraard weer met anderen te kunnen delen.

Verder heb ik diverse ideeën voor 2018, zoals onder andere het regelmatig schrijven van interessante artikelen over broodbakken. Deze artikelen zal ik delen via volgende nieuwsbrieven.

Ook wil ik in dit nieuwe jaar, naast de reguliere workshops, vaker workshops gaan geven met een speciaal thema. Afgelopen jaar was dat bijvoorbeeld de workshop “Allinson brood” en de workshop “Bakken voor de feestmaand”.  Deze “specials” zullen uiteraard op mijn website gepubliceerd worden, maar zal ik ook via een nieuwsbrief bekend maken.

Heb je suggesties voor een “special”, laat het me gerust weten! Verder sta ik natuurlijk ook open voor suggesties, ideeën, verbeterpunten voor mijn website, voor de (komende) nieuwsbrieven en voor mijn workshops.

Als dank voor je deelname aan en vertrouwen in mijn workshops in 2017, wil ik je graag een korting van 15% aanbieden op een boeking op één of meerdere workshops naar keuze die op mijn website staan vermeld.

De enige voorwaarde is dat je de workshop(s) boekt vóór 1 februari 2018. De datum van de gekozen workshop mag na 1 februari liggen. Je mag ook een workshop boeken voor meerdere personen.

De kortingscode is: gelukkig-en-gezond-2018

Deze code kun je invullen bij het boeken in het veld “kortingsbon”. De korting wordt dan direct verrekend met het totaalbedrag.

Graag tot ziens in dit nieuwe jaar!

Hartelijke groet,

Marika

 

4 reacties

  1. Jan Hulsbergen

    Hi Marike en Jos , voor jullie ook de beste wensen voor 2018 , en dat het met de broodbakcursussen goed mag gaan . Het was een tijdens de cursus een leerzame en gezellige dag . Ik ben thuis nog steeds aan het doorleren / oefenen en bakken .
    Groet , Jan

  2. Dag Marika, ik wens je ook een gezond en succesvol nieuw jaar en sluit niet uit dat ik over een tijdje weer eens een workshop bij je doe. Om van je te leren en omdat het gezellig is met een paar mensen samen te bakken. Groetjes,
    Josee

  3. Henny Vogelaar

    Hi Marika en Jos, natuurlijk ook voor jullie een prachtig 2018. De workshop was heel relaxed en de linch heel gezellig. Ook dit jaar kom ik weer van je leren. De reservering gaat straks de deur uit. We zien elkaar snel. Hartelijke groet, Henny

  4. Anja Hoekstra

    Hallo Marika en Jos. Een beetje laat maar ook van mij nog de allerbeste wensen.
    Ik zag dat je nog geen allinson broodbak dag hebt gepland maar zodra je die hebt gepland dan doe ik mee. Als het op een zaterdag is. De workshops bij jou heb ik altijd met plezier gevolgd dus ik hoop echt op een vervolg.
    groet

    Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *