Samenwerking

Na vier jaar in onze woonkeuken workshops broodbakken te hebben gegeven, werd het tijd voor een volgende stap….. een eigen, aparte werkplek. En, die plek hebben wij gevonden!

Sinds maart 2020 zijn wij (mijn man Jos en ik) de eigenaren van een uniek pand in Uithoorn. Het pand heeft een grote, open ruimte van circa 150m2. Daarnaast zijn er twee kantoorunits met een oppervlak van 50m2.

Ik sta open voor samenwerking op het gebied van (het geven van) workshops of andere activiteiten, die met bakken en/of koken te maken hebben. Bel mij of gebruik het contactformulier. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ook is onze ruimte te huur. Er is een groot touch screen (80 inch) aanwezig, een geluidsinstallatie en uiteraard Wifi. De ruimte is flexibel in te delen. Rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid!

Dus, zoek je een geschikte ruimte voor jouw vergadering, brainstormsessie, training, workshops, familie uitje of een andere (groeps)activiteit? Neem contact met mij op! Stuur een berichtje via het contactformulier.

Workshopruimte met zicht op werktafels en de ovens (erachter).


Lunchtafel en zithoek in de workshopruimte


Impressie workshopruimte vanaf de zolder gezien


De keuken, waar koffie en thee kan worden gezet en waar de lunch wordt voorbereid

Aparte spoeltafels, vlak bij de werktafels en de ovens

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.