Samenwerking

Na vier jaar vanuit mijn eigen woonkeuken workshops broodbakken te hebben gegeven, werd het tijd voor een eigen werkruimte. En…die heb ik gevonden.

Sinds maart 2020 zijn wij (mijn man Jos en ik) de eigenaren van een heerlijk, ruim pand in Uithoorn. De grote ruimte van circa 150m2 is mijn bak- en workshopruimte. Ook zijn er nog twee kantoorunits van elk circa 25m2.

Naast dat ik zelf geregeld in de workshopruimte te vinden ben, is onze ruimte ook te huur (voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen). Dus, zoek jij een geschikte ruimte voor jouw trainingen, workshops of (groeps)activiteiten? Neem contact met mij op en dan kunnen we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Stuur mij hiervoor een berichtje via het contactformulier.

Verder sta ik open voor samenwerking op het gebied van (het geven van) workshops of andere activiteiten die te maken hebben met eten, bakken en/of koken. Bel of mail mij of gebruik het contactformulier. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Óf, wil je wat bijverdienen en lijkt het je leuk om mij af en toe te helpen tijdens een workshop? Neem ook dan gerust contact met mij op.

Tot slot, rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid!

Workshopruimte met zicht op werktafels en de ovens (erachter).


Lunchtafel en zithoek in de workshopruimte


Impressie workshopruimte vanaf de zolder gezien


De keuken, waar koffie en thee kan worden gezet en waar de lunch wordt voorbereid

Aparte spoeltafels, vlak bij de werktafels en de ovens

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.