Workshop “Bakken voor de feestdagen”

Feeststol

Met Sinterklaas, Kerst én Oudejaarsdag in één maand, kan december met recht een feestmaand worden genoemd.

Het wordt steeds langer donker en kouder buiten, dus heerlijke dagen om te bakken! Niets leuker én lekkerder dan deze feestmaand te vieren met zelfgemaakte lekkernijen.

 

Krijg jij ook al trek en wil je zo’n heerlijke feeststol leren bakken? Schrijf je dan in voor deze leuke én leerzame workshop! Naast een feeststol bakken we hartige broodjes, bijvoorbeeld gevuld met kaas en/of noten. Heerlijk voor bij de borrel of als bijgerecht bij de maaltijd. Aan het einde van de dag, ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken brood! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

Locatie

Johan Enschedeweg 40
1422 DR Uithoorn

Kosten

€ 80,00 per persoon
Inbegrepen
– koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen;
– een broodlunch met diverse soorten beleg;
– de recepten;
– een uitgebreide informatiebrochure (digitaal);
– het zelfgebakken brood;
– een leuke tas om je broden in mee naar huis te nemen.

Aantal deelnemers

Maximaal 10-11 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij of wil je met je eigen groep komen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken.
Loading Workshops

Aanstaande Workshops › Bakken voor de feestdagen

  • Geen overeenkomende workshops gevonden voor "Bakken voor de feestdagen". Bekijk de volledige kalender voor een complete lijst van workshops.

workshops Lijst navigatie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.