Workshop “Basis broodbakken groot brood”

Met slechts vier basis ingrediënten (bloem, water, gist en zout) kun je al een heerlijk brood bakken. Als je de stappen van het broodbakproces begrijpt, kun je vervolgens eindeloos variëren met ingrediënten naar jouw eigen smaak. Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf thuis een echt smaakvol brood kunt bakken.

Zaden brood

Zadenbrood

We laten het deeg rijzen met behulp van gist. Voor extra smaak kunnen zaden en pitten worden toegevoegd. Het brood wordt gebakken in een broodbakvorm, een zogenoemd busbrood. Ook bakken we brood op een steen, een zogenoemd vloerbrood of zoals de Fransen het noemen, een batard (ovaal brood) of een boule (rond brood).  Alle stappen van het broodbakproces komen aan de orde.

Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop.

Na een leerzame en gezellige dag, ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken brood! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

Locatie

Johan Enschedeweg 40
1422 DR  Uithoorn

Kosten

€ 75,00 per persoon
Inbegrepen
– koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen;
– een broodlunch met diverse soorten beleg;
– de recepten;
– een uitgebreide informatiebrochure (digitaal);
– het zelfgebakken brood;
– een leuke tas om je broden in mee naar huis te nemen.

Aantal deelnemers

Maximaal 8 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij of wil je met je eigen groep komen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken.
Loading Workshops

Aankomende workshops › Basis broodbakken groot brood

  • Geen overeenkomende workshops gevonden voor "Basis broodbakken groot brood". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van workshops.

workshops Lijst navigatie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.