Workshop “Basis broodbakken klein brood”

Zacht broodje met sesamzaad

Met slechts vier basis ingrediënten (bloem, water, gist en zout) kun je al een heerlijk brood bakken. Als je de stappen van het broodbakproces begrijpt, kun je vervolgens eindeloos variëren met ingrediënten naar jouw eigen smaak. Tijdens deze workshop bakken we kleine broodjes. Je leert welke ingrediënten nodig zijn voor zachte broodjes én hoe je harde broodjes maakt met zo’n heerlijke krokante korst.

 

pistolets

Harde witte broodjes

 

We maken uiteraard zowel zachte als harde broodjes. Als de zachte broodjes staan te rijzen, gaan we aan de slag met de harde broodjes. Alle stappen van het broodbakken komen uitgebreid aan de orde.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

 
 
 
 
Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Na een leerzame en gezellige dag, ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken broodjes! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

Locatie

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen

Kosten

€ 75,00 per persoon
Inbegrepen
De recepten (inclusief werkwijze en toelichting), een informatiebrochure over broodbakken, de zelfgebakken broodjes, koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen en een broodlunch met diverse soorten beleg.

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij? Maar kun je zelf een groep samenstellen van 4 tot 5 personen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken
Loading Workshops

Aankomende workshops › Basis broodbakken klein brood

workshops Lijst navigatie

mei 2019

Basis broodbakken klein brood wo - 08/05/2019 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 75,00
Nog 3 plaatsen beschikbaar

juli 2019

Basis broodbakken klein brood wo - 31/07/2019 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 75,00
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.