Workshop “Italiaans brood”

Wie kent niet de Italiaanse ciabatta en focaccia. Dit brood is heerlijk bij de barbecue, bij de borrel of een kop soep. Maar eigenlijk is het ook gewoon heel lekker bij een normale lunch.

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Een goede en smaakvolle ciabatta heeft van die mooie grote gaten in het kruim. Dit komt doordat het deeg heel veel water bevat. Hierdoor is het deeg plakkerig en lastig te vormen. Tijdens de workshop leer je hoe je te werk moet gaan met dit soort deeg. Verder bakken we een Italiaanse focaccia. Dit brood beleggen we met zongedroogde tomaatjes en/of olijven en kruiden naar jouw eigen smaak.

 

Ciabatta met olijven

Ciabatta met olijven

Koffie en thee met iets lekkers erbij en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken Italiaans brood! Ook de recepten en schriftelijke documentatie krijg je mee.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

Locatie


Kaart wordt geladen...

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen


Kosten

€ 60,00 per persoon
Inbegrepen
Schriftelijke documentatie, de recepten, het zelfgebakken Italiaanse brood, koffie/thee met iets lekkers erbij en een broodlunch.

Aantal deelnemers

Maximaal 4 deelnemers.
Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat ik iedereen kan helpen als dat nodig is. Ook is er met een kleine groep genoeg tijd voor iedereen om vragen te stellen en heb ik voldoende tijd om alle vragen te beantwoorden.

Overzicht komende workshops

Datum/Tijd Workshop
za - 30/09/2017 | 10:30 - 16:30 Italiaans brood
wo - 18/10/2017 | 10:30 - 16:30 Italiaans brood
za - 04/11/2017 | 10:30 - 16:30 Italiaans brood
wo - 22/11/2017 | 10:30 - 16:30 Italiaans brood
za - 09/12/2017 | 10:30 - 16:30 Italiaans brood

Reageren is niet mogelijk