Workshop “Italiaans brood”

Wie kent niet de Italiaanse ciabatta en focaccia. Dit brood is heerlijk bij de barbecue, bij een glas wijn en/of een kop soep. Maar eigenlijk zijn deze broden ook gewoon heel lekker als lunch.

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Een goede en smaakvolle ciabatta heeft een mooi open kruim. Dit komt doordat het deeg heel veel water bevat. Hierdoor is het deeg plakkerig en best lastig te bewerken. Tijdens de workshop leer je hoe je met dit hoog hydratatiedeeg moet omgaan.
 

Naast ciabatta bakken we focaccia. Dit Italiaanse brood beleggen we met tomaatjes, rozemarijn en andere kruiden, alles naar eigen smaak.

 

Ciabatta met olijven

Ciabatta met olijven

Koffie en thee met iets lekkers erbij en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken Italiaans brood! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

Locatie

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen

Kosten

€ 80,00 per persoon
Inbegrepen
De recepten, een informatiebrochure over broodbakken, het zelfgebakken Italiaanse brood, koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen en een broodlunch met diverse soorten beleg.

 

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij? Maar kun je zelf een groep samenstellen van 4 tot 5 personen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken

Loading Workshops

Aankomende workshops › Italiaans brood

workshops Lijst navigatie

januari 2020

Italiaans brood wo - 29/01/2020 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 80,00
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.