Workshop “Italiaans brood”

Wie kent niet de Italiaanse ciabatta en focaccia. Deze broden zijn heerlijk bij de barbecue, een salade of een goed glas wijn. Maar eigenlijk zijn deze broden ook gewoon heerlijk bij de lunch.

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Een goede en smaakvolle ciabatta heeft een open kruim. Dit komt doordat het deeg heel veel water bevat. Hierdoor is het deeg plakkerig en best lastig te bewerken. Tijdens de workshop leer je hoe je met dit zogenoemde hoog hydratatiedeeg moet omgaan.
Naast ciabatta’s bakken we een focaccia. Deze kan worden belegd met tomaatjes, rozemarijn en andere kruiden, naar eigen smaak.

Ciabatta met olijven

Ciabatta met olijven

Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop.

Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken Italiaans brood! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

Let op: Als je nog nooit een brood hebt gebakken of weinig tot geen kennis hebt van het broodbakproces, adviseer ik je om eerst de basis workshop te volgen.

Locatie

Johan Enschedeweg 40
1422 DR  Uithoorn

Kosten

€ 85,00 per persoon
Inbegrepen
– koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen;
– een broodlunch met diverse soorten beleg;
– de recepten;
– een uitgebreide informatiebrochure (digitaal);
– het zelfgebakken brood;
– een leuke tas om je broden in mee naar huis te nemen.

Aantal deelnemers

Maximaal 10 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij of wil je met je eigen groep komen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken

Loading Workshops

Aanstaande Workshops › Italiaans brood

  • Geen overeenkomende workshops gevonden voor "Italiaans brood". Bekijk de volledige kalender voor een complete lijst van workshops.

workshops Lijst navigatie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.