Workshop “Italiaans brood”

Wie kent niet de Italiaanse ciabatta en focaccia. Dit brood is heerlijk bij de barbecue, bij een glas wijn en/of een kop soep. Maar eigenlijk zijn deze broden ook gewoon heel lekker bij de lunch.

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Focaccia met tomaat en rozemarijn

Een goede en smaakvolle ciabatta heeft een mooi open kruim. Dit komt doordat het deeg heel veel water bevat. Hierdoor is het deeg plakkerig en best lastig te bewerken. Tijdens de workshop leer je hoe je met dit soort deeg moet omgaan. Naast de ciabatta’s bakken we focaccia. Deze beleggen we met zongedroogde tomaatjes en/of olijven en kruiden naar jouw eigen smaak.

 

Ciabatta met olijven

Ciabatta met olijven

Koffie en thee met iets lekkers erbij en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken Italiaans brood! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

Locatie

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen

Kosten

€ 70,00 per persoon
Inbegrepen
De recepten (inclusief werkwijze en toelichting), het zelfgebakken Italiaanse brood, koffie/thee met iets lekkers erbij en een broodlunch.

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij? Maar kun je wel een groep samenstellen van minimaal 3 personen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken

Komende workshops › Italiaans brood

  • Geen overeenkomende workshops gevonden voor "Italiaans brood". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van workshops.

workshops Lijst navigatie

Reageren is niet mogelijk