Tijdens deze workshop bakken we een aantal knapperige stokbroden en hartig brood. Heerlijk brood voor bij een salade, de barbecue en een glas wijn.
Een smaakvol stokbrood heeft een dunne, knapperige korst en een luchtig kruim. Tijdens deze workshop leer je hoe je een zo’n stokbrood maakt. Ook leer je hoe je stokbrooddeeg op de juiste wijze moet vouwen, vormen en insnijden. Verder bakken we brood met een hartige vulling.
Natuurlijk ga je zelf aan de slag met het maken van de broden, waarbij alle stappen van het broodbakproces uitgebreid aan de orde komen.
Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop.
Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken brood. Natuurlijk krijg je ook de recepten mee.
Locatie
Johan Enschedeweg 40
1422 DR Uithoorn
Kosten
€ 80,00 per persoon
Inbegrepen
– koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen;
– een broodlunch met diverse soorten beleg;
– de recepten;
– een uitgebreide informatiebrochure (digitaal);
– het zelfgebakken brood;
– een leuke tas om je broden in mee naar huis te nemen.
Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers.
Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.
Staat er geen geschikte datum voor jou bij of wil je met je eigen groep komen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken
