Workshop “Stokbrood en hartig brood”

Hartig brood met walnoten en kaas

Hartig brood met walnoten en kaas

Tijdens deze workshop bakken we een aantal knapperige stokbroden en hartig brood. Heerlijk brood voor bij een salade, een kop soep, de barbecue en een glas wijn.

Een smaakvol stokbrood heeft een dunne, knapperige korst en een luchtig kruim. Tijdens deze workshop leer je hoe je een goed stokbrood maakt en hoe je het deeg op de juiste wijze moet vouwen, vormen en insnijden. Ook bakken we brood met een hartige vulling.

Natuurlijk ga je zelf aan de slag met het maken van de broden, waarbij alle stappen van het broodbakproces uitgebreid aan de orde komen.

Baguettes

Stokbrood met zaden

Koffie en thee met iets lekkers erbij en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.
 

Na een leerzame en gezellige dag ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken brood. Natuurlijk krijg je ook de recepten mee.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

Locatie

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen

Kosten

€ 80,00 per persoon
Inbegrepen
De recepten, een informatiebrochure over broodbakken, de zelfgebakken broden, koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen en een broodlunch met diverse soorten beleg.
 
 

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij? Maar kun je zelf een groep samenstellen van 4 tot 5 personen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken

Loading Workshops

Aankomende workshops › Stokbrood en hartig brood

workshops Lijst navigatie

december 2019

Stokbrood en hartig brood wo - 04/12/2019 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 80,00
Volgeboekt

januari 2020

Stokbrood en hartig brood wo - 22/01/2020 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 80,00
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.