Workshop “Zachte broodjes en pistolets”

Zacht broodje met sesamzaad

Met slechts vier basis ingrediënten (bloem, water, gist en zout) kun je al een heerlijk brood bakken. Als je het broodbakproces begrijpt, kun je vervolgens eindeloos variëren met ingrediënten naar jouw eigen smaak. Tijdens deze workshop bakken we zachte bolletjes én pistolets met zo’n heerlijk knapperig korstje.

Waarom is het ene broodje zo lekker zacht en waarom heeft het andere broodje juist zo’n heerlijk knapperig korstje? Dat leer je tijdens deze workshop.

pistolets

Pistolets

Natuurlijk komen alle stappen van het broodbakken uitgebreid aan de orde én ga je zelf aan de slag.

terras

Heerlijk lunchen op ons zonnige terras

Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop. Als het weer het toelaat, is het heerlijk in onze tuin of op ons zonnige terras met uitzicht op het Amsterdamse bos.

Na een leerzame en gezellige dag, ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken broodjes! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.

Locatie

Handweg 103 C
1185 TV Amstelveen

Kosten

€ 75,00 per persoon
Inbegrepen
De recepten, een informatiebrochure over broodbakken, de zelfgebakken broodjes, koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen en een broodlunch met diverse soorten beleg.

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers.

Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.

Staat er geen geschikte datum voor jou bij? Maar kun je zelf een groep samenstellen van 4 tot 5 personen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken
Loading Workshops

Aankomende workshops › Zachte broodjes en pistolets

workshops Lijst navigatie

oktober 2019

Zachte broodjes en pistolets vr - 25/10/2019 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 75,00
Nog 3 plaatsen beschikbaar

november 2019

Zachte broodjes en pistolets wo - 13/11/2019 van 10:30 - 16:30
Prijs per persoon: € 75,00
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.