Met slechts vier basis ingrediënten (bloem, water, gist en zout) kun je al een heerlijk brood bakken. Als je het broodbakproces begrijpt, kun je vervolgens eindeloos variëren met ingrediënten naar jouw eigen smaak. Tijdens deze workshop bakken we harde en zachte broodjes. Je leert wat voor soort ingrediënten nodig zijn voor een lekker zacht broodje én wat je nodig hebt voor een hard broodje met zo’n heerlijk knapperig korstje.
Natuurlijk komen alle stappen van het broodbakproces uitgebreid aan de orde én ga je zelf aan de slag.
Koffie en thee met iets lekkers en een broodlunch horen bij de workshop.
Na een leerzame en gezellige dag, ga je naar huis met een tas vol zelfgebakken broodjes! Ook de recepten krijg je natuurlijk mee.
Locatie
Johan Enschedeweg 40
1422 DR Uithoorn
Kosten
€ 80,00 per persoon
Inbegrepen
– koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen;
– een broodlunch met diverse soorten beleg;
– de recepten;
– een uitgebreide informatiebrochure (digitaal);
– het zelfgebakken brood;
– een leuke tas om je broodjes in mee naar huis te nemen.
Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers.
Het aantal deelnemers per workshop houd ik bewust klein, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar vragen te stellen. Daarnaast geeft het mij de gelegenheid iedereen persoonlijk te kunnen helpen.
Staat er geen geschikte datum voor jou bij of wil je met je eigen groep komen? Neem dan gerust contact met mij op om een andere datum te bespreken